Loader

Het feest begint over een maand: Koningsdag in Ede!

Over een maand is het zover! Koningsdag komt eraan en het centrum van Ede is er klaar voor om er een onvergetelijke dag van te maken. De kleedjesmarkt is terug en je kunt weer op zoek naar unieke vondsten en koopjes. Maar dat is niet alles, er is ook volop vermaak met diverse optredens.

Stadspark

Het Comité Nationale Feestdagen Ede (CNF) heeft weer alles uit de kast gehaald om een fantastisch programma voor jong en oud neer te zetten. Het hoogtepunt van de dag is het optreden van Tamaracoustic KINGsize in het Stadspark. Deze band zorgt voor de perfecte sfeer en zet het hele park op zijn kop met hun swingende muziek.

Maar dat is niet alles wat er te beleven valt in het Stadspark. Je kunt ook heerlijk eten bij de stands van Puro, Willy’s 2 Go, Henk van Keulen (Dinerfabriek) en verfrissende drankjes bij de drankstand. En als klap op de vuurpijl is er ook nog een DJ die voor de nodige beats zorgt!

Centrum en meer!

En er is meer! Als je door het dorp loopt, kom je Toos, Roos en Coos tegen die als entertainment door de straten lopen en zelfs op het podium zullen optreden en bij de Oude Kerk kunt u genieten van de draaimolen en heerlijke suikerspinnen.

Kortom

Kom naar Ede en beleef een onvergetelijke Koningsdag. Scoor de beste koopjes op de kleedjesmarkt en geniet van een dag vol plezier en vermaak. Er is voor ieder wat wils en het belooft een feestelijke dag te worden!

Zien we je daar?