Bevrijdingsplein

Bevrijdingsplein

BEVRIJDINGSPLEIN (Amaliaplein)

Er zijn in de wereld talloze goede doelen. Wil jij (als particulier / patiëntenvereniging / vereniging of bedrijf) graag ook een bijdrage leveren aan een goed doel? Bekijk dan wat aansluit bij jou als persoon / patiëntenvereniging / vereniging of bedrijf.

Probeer op het plein op Koningsdag een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van wat jouw goede doel kan zijn (KWF, KIKA, Toon Hermanshuis Ede MS, ALS, er zijn helaas teveel goede doelen om te benoemen).

Voorbeeld voor een goede actie: het jongetje, dat de Nederlandse harten heeft veroverd, met zijn nagellak actie bij Serious Request. Maar haren invlechten /schminken / bloemen/- wijn o.i.d. verkopen. Eigengemaakte spullen verkopen alles voor het door jou uitgekozen goede doel.

Dus draag een steentje bij tijdens Koningsdag, schrijf je in voor een kraam op het Amaliaplein/Bevrijdingsplein te Ede en maak je sterk voor een bijdrage aan jouw goede doel!

Meer informatie

Rondom het Bevrijdingsplein, of wel het Amaliaplein, worden kramen geplaatst waarvoor je je kunt aanmelden in het formulier hiernaast. Voor de kramen wordt er een bijdrage gevraagd van: €0. Deze bijdrage komt geheel ten goede voor een nog te kiezen goed doel.

Alle kramen zijn vergeven. Dat betekent dat u zich niet meer kan aanmelden voor een kraam op het Bevrijdingsplein.