Loader

Bevrijdingsdag 2023

Op 5 mei vieren wij onze vrijheid.

Bevrijdingsdag is een dag waarop we stilstaan bij onze vrijheid en die van anderen. Maar het is ook een dag waarop we samen plezier maken en genieten van alle festiviteiten. Dit jaar staat Bevrijdingsdag in Ede volledig in het teken van gezellige kinderactiviteiten op het Marktplein.

Op het Marktplein is het dit jaar weer een groot kinderspektakel met 9 verschillende attracties! Kinderen kunnen zich de hele middag vermaken met allerlei leuke activiteiten!

Er is voor ieder wat wils op het Marktplein en het belooft dan ook een gezellige en feestelijke middag te worden. En het beste van alles is dat de activiteiten helemaal gratis zijn!

Van 12.30 tot 16.30 uur is iedereen van harte welkom op het Marktplein in Ede. Kom gezellig langs en geniet samen met je kinderen van alle leuke activiteiten. En vergeet niet om ook stil te staan bij het belang van vrijheid en bij de mensen die ons hebben bevrijd.

Benieuwd naar het volledige programma van Bevrijdingsdag in Ede? Scroll dan iets naar beneden voor het de attracties! We hopen jullie te zien op het Marktplein in Ede voor een gezellige en feestelijke dag vol kinderactiviteiten!