Loader

Koningsdag 2024

Maak je op voor een feestelijke Koningsdag in het centrum van Ede! Na een jaar zijn de kleedjesmarkt en optredens terug en beloven een dag vol plezier en vermaak.

Kleedjesmarkt

De plekken voor de kleedjesmarkt zijn anders dit jaar. Zal wel wennen zijn voor de die hard verkopers die ieder jaar hetzelfde plekje hebben. De straten voor de plekken van de kleedjesmarkt zijn: Boogstraat (het breedste gedeelte), Grotestraat vanaf Kippie en Hema richting Molenstraat, Torenstraat, Marktplein, Oude Kerkplein op de verhoging (terrassen en straat vrijhouden bij de winkels), Achterdoelen en dan weer richting Boogstraat.

Programma

Food/Muziekplein vanaf 12.00 uur

Op het Oude Kerkplein staan diverse foodstands. Zo is Willy’s 2 Go er weer met de lekkere saté, De 4 Zussen hebben broodjes hamburger en braadworst. Gno en Chez Valé zijn de nieuwkomers dit jaar. Ngo zal zijn Vietnamese loempia’s verkopen en bij Chez Valé kan je de Afrikaanse keuken proeven. En als dessert staat Puro met zijn ijskar.

Een DJ zal heerlijke muziek draaien waarbij je lekker kunt luisteren en eventueel de heupjes gaat bewegen.

Entertainment op straat

Als je door het dorp loopt zal je verrast worden door een kleurrijke trio Toos, Roos en Coos. Je vrolijkt helemaal op door hun gezellige zang. De kinderen zullen weer in de rij staan bij Clown Diedeledo. Zij maakt geweldige creaties met haar ballonnen.
De kinderen kunnen ook weer fijn op de draaimolen naast de suikerspin kraam.
Het Nationaal Comité Feestdagen heeft weer alles uit de kast gehaald voor weer een fantastisch programma voor jou en oud.

Kom naar Ede Centrum voor een ouderwets gezellige Koningsdag 2024! Scoor de beste koopjes op de kleedjesmarkt en geniet van een dag vol plezier en vertier.

Om het reglement voor 27 april Koningsdag te lezen kunt u rechts op de knop klikken!