Loader

Koningsdag

Maak je op voor een feestelijke Koningsdag in het centrum van Ede! Na een jaar zijn de kleedjesmarkt en optredens terug en beloven een dag vol plezier en vermaak.

Kleedjesmarkt

Op de kleedjesmarkt kun je struinen langs de vele kraampjes op zoek naar unieke vondsten en koopjes. Maar dat is niet alles: er is ook volop vermaak met diverse optredens.

Programma

Koningsdag is een van de leukste dagen van het jaar en dit jaar is Ede de place to be! Het Nationaal Feestdagen Comité heeft weer alles uit de kast gehaald om een fantastisch programma neer te zetten voor jong en oud. En het hoogtepunt van de dag? Dat moet toch wel het optreden van Tamaracoustic KINGsize in het Stadspark zijn!

Deze band zorgt voor de perfecte sfeer en zet het hele park op zijn kop met hun swingende muziek. Maar dat is niet alles wat er te beleven valt in het Stadspark. Je kunt ook genieten van heerlijk eten bij de stands van Willy’s 2 Go, Henk van Keulen (Dinerfabriek) en verfrissende drankjes bij de drankkraam. En als klap op de vuurpijl is er ook nog een DJ die voor de nodige beats zorgt!

Maar er is meer! Als je door het dorp loopt, kom je Toos, Roos en Coos tegen die als entertainment door de straten lopen en zelfs op het podium zullen optreden. En op de markt vind je Puro en de pumptrack. En als je bij de Oude Kerk komt, kun je genieten van de draaimolen en heerlijke suikerspin.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Ede en beleef een onvergetelijke Koningsdag. Scoor de beste koopjes op de kleedjesmarkt en geniet van een dag vol plezier en vertier. Er is voor ieder wat wils en we hopen je daar te zien!

Om het reglement voor 27 april Koningsdag te lezen kunt u rechts op de knop klikken!